Animatiefilm laten maken
Als je voor je product, dienst of bedrijf een superstrak animatiefilmpje wil laten maken, dan ben je bij videoproducent Luc Kerremans aan het juiste adres. Met de ervaring die ik hierin heb, heb ik al meerdere klanten blij kunnen maken met een origineel, duidelijk en grappige animatiefilm. Het is vooral belangrijk dat de animatiefilm juist aansluit op de doelgroep die je voor ogen hebt. Door middel van een animatiefilm kun je jouw klanten overtuigen van je bedrijf, idee, concept, dienst of product, waarbij het doel natuurlijk rendement is! Daarom vind ik ook dat een animatiefilm niet te duur moet zijn, zodat je verzekerd bent van een mooie prijs-kwaliteit verhouding.
Hoe werkt het?
Waar je vaak een heel team nodig hebt van scriptschrijvers, designers, animatoren etc, heb je bij Luc Kerremans geen van deze mensen nodig voor het laten maken van een animatiefilm. Alle disciplines zijn namelijk verenigd in eenzelfde pakket. Bij de eerste kennismaking zal worden gekeken naar welke mogelijkheden er zijn en wat jouw bedrijf precies voor ogen heeft. Is het dan handig om een bedrijfsfilm Eindhoven, freelance film of een animatiefilm te laten maken? Van daaruit ga ik aan de slag om een aantal idee├źn en scripts uit te werken en teken ik verschillende animaties om je een beeld te geven wat de mogelijkheden zijn en hoe je animatiefilm eruit kan komen te zien. In nauwe samenwerking bepalen we uiteindelijk de strategie, het script en hoe de animatie eruit komt te zien, waarbij er nauwkeurig wordt gelet op de te bereiken doelgroepen en resultaten. De animatiefilm zelf wordt gemaakt door gebruik te maken van verschillende technieken. Allereerst worden de beelden met de hand geschetst, waarna er telkens meer detail bij komt kijken. Wanneer deze tekeningen klaar en goedgekeurd zijn worden de animaties tot leven gebracht met een speciaal daarvoor ontworpen computerprogramma. Met een speciale techniek kunnen de tekening in 3D worden omgezet en ingekleurd worden. Met daarbij het gebruik van de juiste belichting en bewegingen komt de animatie echt tot leven!
Mogelijkheden en kosten
Al met al is gebruik maken van een animatiefilm niet alleen heel erg origineel, maar ook een handige en originele manier om je bedrijf, dienst of product op de kaart te zetten. Neem gerust contact met mij op voor het bespreken van alle mogelijkheden. Er is ruimte voor elk idee en budget. Tijdens een vrijblijvende kennismaking zal er worden bekeken wat ik voor jou kan betekenen en welke toffe animatiefilm ik voor je kan produceren. Deze animatiefilm kan op elk kanaal worden gepubliceerd
Back to Top