Freelance film maken
Het maken van een freelance film voor jouw bedrijf is een van de vele mogelijkheden die er zijn om de promotie en de herkenbaarheid van jouw bedrijf te bevorderen. Met deze vorm van promotie kun je met beeld en geluid de zintuigen van je doelgroep prikkelen en duidelijk laten zien waar jij als bedrijf voor staat of wat voor product of dienst je verkoopt. Het bedenken, maken en uitbrengen van zo’n film is volledig in de juiste handen bij Luc Kerremans. Ik zorg er, als freelance filmmaker, voor dat het gehele proces rondom het maken van een freelance film in goede banen wordt geleid en dat er een prachtig eindproduct wordt opgeleverd waar je nog jaren mee vooruit kan.
Verschillende mogelijkheden
Of het gaat om een bedrijfsfilm in Eindhoven, het laten maken van een animatiefilm, een promotiefilm of gewoonweg een stukje content dat je wilt plaatsen op jouw online nieuwsbrief; alles is mogelijk. Het maken van een bedrijfsfilm is de ideale manier om je bedrijf te promoten aan zowel de doelgroep die je voor ogen hebt als voor je eigen medewerkers. Zo kun je deze bijvoorbeeld gebruiken om potentiële leveranciers kennis te laten met je bedrijf of je kunt nieuwe medewerkers via deze film laten zien in welk bedrijf ze komen te werken en wat de geschiedenis is, maar ook wat de plannen in de toekomst zijn waar zij deel van uit gaan maken. Met een promotiefilm kun je meer je diensten en producten aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan een promotiefilm om een nieuwe smaak of verbeterde receptuur van je lekkernijen aan te bieden of om te vertellen dat je een nieuwe 24-uur service aanbiedt. Zo kun je je klanten op de hoogte stellen van al het nieuws dat jij als bedrijf te bieden hebt.
Aanpak
Wanneer je op zoek bent naar een videoproducent die op freelance basis aan de slag voor je gaat, dan ben je hier aan het juiste adres. Je kunt direct bespreken wat je wensen zijn en op die manier kunnen we gaan beginnen aan een project. Ik zorg ervoor dat alle wensen, beoogde resultaten en budgetten op papier komen en zal een aantal ideeën voorleggen hoe de film die je wilt eruit zou komen te zien. Vervolgens maak je een keuze en wordt deze uitgewerkt. Na deze voorbereidingsfase ga ik aan de slag om de freelance film te maken en in de verdere samenwerken zullen de spreekwoordelijk puntjes op de i worden gezet, waarna je een prachtig op maat gemaakt eindproduct ontvangt waar je nog jaren mee vooruit kan.
Back to Top